Αλέξανδρος Λογοθέτης

alexnadros_logothetis

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, λίγο πριν παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Δράμας, η νέα ταινία, “Χωρίς γάλα”, του ταλαντούχου σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά, που βασίζεται στο θεατρικό μονόπρακτο “cafe solo” της Blanca Bardagil, ξεκλέβει χρόνο και αυτοσχεδιάζει για την BrainCo.
Μετά από την εξαιρετική δουλειά της Ειρήνης Στείρου, στον πρώτο κύκλο των αυτοσχεδιασμών, (στον οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι:Ρ. Πατεράκη, Γ. Κιμούλης, Χ. Λούλης, Γ. Σκαφιδά, Ι. Παπαζήσης, Τ.Λιγνάδης, Λ. Μιχαλοπούλου, Μ. Κίτσου, Β. Παλαιολόγος κ.α), ξεκινάμε τον δεύτερο κύκλο, παρουσιάζοντας έναν ακόμη πολύ καλό νέο σκηνοθέτη, τον Θοδωρή Βουρνά.
Η ταινία του, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο Πάνος Μουζουράκης, είναι, επί τις ουσίας, ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σοβαροφάνεια στο χώρο του θεάματος.
Έχει σκηνοθετήσει, μέχρι σήμερα, πέντε ταινίες μικρού μήκους, που συζητήθηκαν, και θεατρικές παραστάσεις που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.
Ο πολυπράγμων σκηνοθέτης κινείται, τώρα, από το Φεστιβάλ Δράμας, στις “Νύχτες Πρεμιέρας” κι από ΄κει, στο Βοτανικό, στον Πολυχώρο CARTEL, για τη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν της παράστασης “Στα Σκοτεινά – Making Movies” του Γιώργου Ηλιόπουλου